10 zile banii inapoi GARANTAT

Plata

Plata produselor noastre se poate face astfel:

Cash la livrare Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.
Plata online In cazul in care doriti sa platiti cu un card bancar, bifati aceasta optiune in ultimul pas al comenzii si veti fi directionat pe pagina securizata a procesatorului de plati online. Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la PROCONSTRUCT DISTRIBUTION SRL sau la angajatii nostri. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.
Ordin de plata Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.
Plata cu card la sediu Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard. In cazul in care optati pentru plata cu card Avantaj este posibila numai achitarea integrala a produselor (nu si in RATE). POS-ul nu accepta carduri de tip American Expres.
Plata cu CardAvantaj Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "Card Avantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 4 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.Se incarca...